Ablasının başına geleni duyunca eniştesini öldüresiye dövdü

Elazığ'da yaşanan olayda, yaralanan ablasının yardımına geç gelen eniştesini döven bir adam, eniştesini öldüresiye yaraladı. Olay cep telefonu kamerasına yansıdı.

Genel 4.06.2024 21:45:00 2832 0
Ablasının başına geleni duyunca eniştesini öldüresiye dövdü

Elazığ'da yaşanan olayda, yaralanan ablasının yardımına geç gelen eniştesini döven bir adam, eniştesini öldüresiye yaraladı. Olay cep telefonu kamerasına yansıdı. Yaralanan enişte, hastanede tedavi edildi ve şikayetçi olmadığını söyledi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

KAYINBİRADERLE ENİŞTE ARASINDA TARTIŞMA

Gece saatlerinde Yeni Mahalle Şehit Mehmet Karaaslan Sokak'ta meydana gelen olayda, evde eli kesilen kadın, eşi K.T.'yi arayarak hastaneye götürmesi gerektiğini söyledi. Eve geç gelen K.T.'yi kapıda kayınbiraderi A.R.A. karşıladı ve "Kız kardeşimin eli kesilmiş, neden gelip hastaneye götürmüyorsun?" diyerek tartışmaya başladı.

TEKME VE YUMRUKLARIN HEDEFİ OLAN ADAMI ZAR ZOR KURTARDILAR

Tartışmanın ardından A.R.A., eniştesine tekme ve yumruklarla saldırdı. Eniştesini yere yatırarak defalarca kafasına yumruk ve tekme attı. Adamın bağrışları üzerine dışarı çıkan yeğeni, kız kardeşi ve yoldan geçenlerin müdahalesi ile adam zor kurtarıldı. Bu anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına kaydedildi.

ÖLDÜRESİYE DAYAK YEDİĞİ KAYINBİRADERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Hastaneye götürülen adam, tedavisinin ardından kendisini döven kayınbiraderinden şikayetçi olmadığını belirtti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Haber Editörü

Akif ÖZALP

Siirt'te İndirim Yapan Mağazada İzdiham

Siirt'te Trafiğe Kayıtlı Taşıt Sayısı Belli Oldu

Yazı işleri Müdürümüz Erol, Canpolat Ailesinin Acılarını Paylaştı

İl Başkanı Özturan, Baykan’da Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Osman Ören’den Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’a Ziyaret

Osman Ören, Ulaştırma Ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu İle Bir Araya Geldi 

Siirt’te Yaz Spor Okulları Törenle Açıldı

Siirt Özel Hayat Hastanesinde Emeklilere %25 İndirim Protokolü İmzalandı.

Siirt İl Müdürü İlbaş, Emeklilere Hizmetleri Anlattı

Siirt Belediyesi Ekipleri Esnafları Bilgilendirdi


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.