Tarih: 17.09.2024 06:13

AK Parti 2 il Başkanından İstifa açıklaması geldi

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör ve AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas yaptıkları ayrı ayrı açıklamalarda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'in tensip ve talimatları doğrultusunda görevlerinden istifa ettiklerini duyurdular.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, 26 Ocak 2023 tarihinden bu yana yürüttüğü il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Orhan Güngör, yaptığı açıklamasında, "Türkiye Yüzyılı'nın ilk ve belki de en önemli virajı olan önümüzdeki seçimler için 26.01.2023 tarihinden beri büyük bir heyecanla yürütmekte olduğum AK Parti Ağrı İl Başkanlığı görevinden Genel Merkezimizin takdiri ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın olurları ile bugün itibari ile görevimi bırakıyorum" dedi.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ise yaptığı açıklamasında, "5 yıldır büyük bir gurur ve onurla yürüttüğüm AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı görevimde Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle bugün itibariyle bırakıyorum" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —