Tarih: 17.10.2024 15:28

AK Parti Baykan ve Kurtalan İlçe Kongreleri 2 Kasım’da yapılacak

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Baykan ve Kurtalan İlçe Kongreleri 2 Kasım’da yapılacak

AK Parti genel merkezi tarafından başlatılan kurultay takvimi doğrultunda geride bıraktığımız ay delege seçimi gerçekleştiren AK Parti Baykan ve Kurtalan’da ilçe başkanlığında gözler 2 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek ilçe kongrelerine çevrildi.

2 Kasım 2024 Cumartesi günü Sabah Saat 11.00’de Baykan ilçesi, aynı gün saat 14.00 ise Kurtalan ilçe kongresi yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

“KONGRELER, TEŞKİLATLARIN BAYRAMIDIR”

10 Ekim Cumartesi günü Baykan Veyselkarani Beldesi ve Kurtalan Kayabağlar Beldesi kongreleri yapılmıştı, Baykan Veyselkarani Belde Başkanlığına Mevcut Başkan Bedri Görgün, Kurtalan Kayabağlar Belediye Belde Başkanlığına ise Mevcut başkan Kamuran Sevgili seçilmişti.

Veyselkarani ve Kaybağlar Kongrelerinde konuşan il Başkanı. Av. Bahri Caner Özturan, Kongrelerin bayram havasında geçeceğini vurgulayan Başkan Özturan, “Kongreler ve kongre süreçleri teşkilatların tabiri caizse adeta bayramlarıdır. Hem bir yenilenmeye ve tazelenmeye vesile olurlar, hem de birlik ve beraberliğin, kaynaşmanın ve daha da güçlenmenin en güzel örnekleri sergilenmiş olur. Kuruluş ruhu çerçevesinde ve tam bir beraberlik içerisinde tüm teşkilat mensuplarımızın katılım sağlayacağı bir kaynaşmayı birlikte yaşıyoruz ,yaşa mayada devam edeceğiz. Milletin umudu olarak siyaset sahnesine çıkan AK Parti, kutlu yürüyüşüne devam edecektir” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —