• BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Başkan Erdem, Altyapı Yenileme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem, Beraberindeki Yazı İşleri Müdürü Yahya Gülümser ile birlikte Altyapı Yenileme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Siirt 23.09.2024 15:32:00 310 0
Başkan Erdem, Altyapı Yenileme  Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Baykan Belediye Başkanı Ekrem  Erdem,  Beraberindeki Yazı İşleri Müdürü Yahya Gülümser ile birlikte Altyapı Yenileme  Çalışmalarını Yerinde İnceledi. Mahalle ayrımı gözetmeden Baykan’ın her bir köşesini hizmet ve eserlerle donatmaya devam eden Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem, beraberindeki Yazı İşleri Yahya Gülümser İle birlikte  ilçenin yıllardır çözüm bekleyen ve Baykan’ın geleceğine yönelik en önemli yatırımı olarak gösterilen altyapı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.  Üst yapısı ile olduğu kadar altyapısıyla da dirençli bir ilçe hedefleyen ve Baykan ’ın altyapı sorununu kalıcı olarak çözüme kavuşturmayı amaçlayan Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem, tarafından başlatılan altyapı  çalışmaları devam ediyor. 
 

BAŞKAN ERDEM SAHA İNCELEMELERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bu çerçevede İlçede altyapı yetersizliğinden kaynaklı sorunları çözüme ulaştıracak yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar doğrultusunda ilçenin uzun süredir devam eden altyapı sorununun çözüme kavuşturulması, kanalizasyon ve yağmur suyu hattını kapsayan altyapı yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor. Yapılan çalışmalardan dolayı vatandaşların mağduriyetinin önlenmesi için Başkan Ekrem Erdem, kurmaylarını alarak günün ilk saatlerinden itibaren ilçenin  farklı noktalarında devam eden altyapı çalışmaları başta olmak üzere genel çalışmaları yerinde incelemek için sahaya çıktı. Projeler hakkında bilgiler alan Başkan Erdem , daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek yaşadıkları sorunun kısa bir süre içerisinde sona ereceğini ve ilçede  artık altyapı başta olmak üzere kış aylarında herhangi bir mağduriyet olmayacağını belirtti.

“YENİ PROJELERİ HAYATA GEÇİREBİLMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRMEYE BAŞLADIK”

Ekipler ve birim müdürleriyle sahada yapmış oldukları çalışmaları incelediklerini kaydeden Belediye Başkanı Ekrem Erdem ; "Bizler görev süremiz boyunca sahada ve mahallelerimizde yapmış olduğumuz çalışmaları yerinde inceleyeceğiz. Sorunları hızlı çözüme ulaştırma adına hem de yapmış olduğumuz çalışmaları daha iyi inceleyebilme adına sürekli sahada olmaya gayret ediyoruz. Hemşerilerimizin teveccühü ile göreve layık görüldük. Görev süremizin başlamasıyla birlikte hızlı bir şekilde sahaya inerek söz verdiğimiz projeleri hayata geçirebilmek için çalışmalarımızı sürdürmeye başladık." diye konuştu.

“ALTYAPI ZORLU VE SABIR İSTEYEN BİR SÜREÇ”

İlçenin en önemli problemlerinden bir tanesi olan altyapıya başladıklarını belirten Başkan Erdem ; "İlçemizin altyapı problemi ilçemizin en önemli sorunlarından bir tanesiydi. Özellikle ilçe merkezi Bitlis Caddesi üzerindeki boruların yıpranmasından kış aylarında esnaflarımız mağdur olup sürekli arıza ile karşılaşıyorduk. Bu durum esnafımızın mağdur olması durumları söz konusuydu. Bu sorunun önüne geçebilmek için hızlı bir şekilde projelerimizi gerçekleştirdik ve yapım sürecine başladık. İlçemizin 1 etapta Bitlis Caddesi üzerinde altyapı problemini çözmek için çalışmalarımızı başlattık. Altyapı zorlu ve sabır isteyen bir süreç ama çözüldüğü taktirde artık sorun teşkil etmeyecek. İlçemizi geleceğe hazırlama noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Altyapı çalışmaları sürecinde maalesef mahallelerde, sokaklarda, caddelerde ve yollarımızda sıkıntılar oluyor. Vatandaşlarımız da bu süreçte sıkıntılar yaşıyor ama biz vatandaşlarımızdan sabır istiyoruz. İnşallah altyapımızı çözdüğümüz takdirde akabinde mahalle arası yollarımızı da güzel bir şekilde yapacağız. Ardından ilçemiz 40-50 yıl altyapı sorunu olmadan üst – alt yapısı hazır bir vaziyette geleceğe hazırlanmaya devam edecek. Vatandaşlarımızdan biraz daha sabır istiyoruz.” şeklinde konuştu.

“İLÇEMİZİ , GELECEĞE DAHA GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE HAZIRLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Altyapı çalışmalarının olduğu bölgeleri sık sık ziyaret etmeye çalıştıklarını aktaran Başkan Erdem ; “Birim müdürlerimiz, ekiplerimiz ve bizler yapılan çalışmaları yerinde incelerken vatandaşlarla da bir arada olmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımız şikayetlerini dinliyoruz. Vatandaşlarımız, altyapı çalışmalarından gayet memnun. Çünkü uzun süredir  yapılmış bir altyapı ve maalesef bugüne kadar el atılmamış, çok ciddi manada sorun arz eden sıkıntı söz konusuydu. Biz altyapıya girdiğimiz zaman siyasetimize mal olsa da biz bu ilçenin  altyapı sorununu çözeceğimizi taahhüt etmiştik. Allah’a hamdolsun hemşerilerimiz de bizlere destek oldu. Bugün gelmiş olduğumuz noktada da yapılan çalışmaları incelediğimiz de vatandaşlarımızın yol konusunda şikâyetleri var ama yapılan çalışmaları da görüyorlar. Bu çalışmalar hızlı bir şekilde bitirildiği taktirde ciddi manada vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılandığını daha önceki yerlerde müşahede ettik. İnşallah yapılan yerleri hızlı bir şekilde yoluyla ve kaldırımıyla bitirip artık su kesintilerinin yaşanmayacağı, daha sağlıklı borulardan suların içileceği bir ilçe haline getireceğiz. Aynı zamanda yapacağımız yağmurla ve kanalizasyon hatlarıyla birlikte şehrimizin tamamen altyapı sorununu çözüp, geleceğe daha güvenli bir şekilde hazırlamaya devam edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

 

 


Haber Editörü

İhsan EROL


Cumartesi 30.5 ° / 18.3 °
Pazar 28.5 ° / 17.8 °
Pazartesi 28.4 ° / 17.7 °

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 6 6 0 0 15 18
2.Fenerbahçe 6 4 1 1 9 13
3.Beşiktaş 5 4 0 1 7 13
4.İstanbul Başakşehir 6 4 1 1 5 13
5.Samsunspor 6 4 2 0 4 12
6.Göztepe 5 2 0 3 5 9
7.Eyüpspor 6 2 1 3 3 9
8.Konyaspor 6 2 2 2 -1 8
9.Sivasspor 7 2 3 2 -2 8
10.Antalyaspor 6 2 2 2 -3 8
11.Kasımpaşa 6 1 2 3 -2 6
12.Alanyaspor 6 1 2 3 -3 6
13.Bodrum FK 6 2 4 0 -4 6
14.Trabzonspor 5 0 0 5 0 5
15.Gazişehir Gaziantep 5 1 3 1 -3 4
16.Rizespor 6 1 4 1 -11 4
17.Kayserispor 5 0 2 3 -4 3
18.Hatayspor 6 0 4 2 -6 2
19.Adana Demirspor 6 0 5 1 -9 1

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.