Tarih: 05.07.2024 11:53

Baykan Belediyesinin Kilit Taşı Çalışması Tamamlandı

Facebook Twitter Linked-in

Baykan Belediyesi ekiplerince  yapılan çalışmalar kapsamında daha önce  doğalgaz hattı çekilen ve alt yapısı kilit taşına uygun hale getirilen Yenidoğan Mahallesinde ekiplerce başlanan kilitli parke döşeme çalışması tamamlandı.

Nüfus itibariyle en büyük  mahalleler arasında yer alan Yenidoğan Mahallesinde   çalışmalar öncesi doğalgaz hattı çekiminden dolayı  yollar kullanılamaz durumda iken, çalışmaların tamamlanmasıyla mahalle sakinleri yaz aylarında tozdan, kış aylarında ise çamurdan kurtarıldı.

Mahalle sakinleri yapılan çalışmalarla ilgili Baykan Belediye Başkanı  Ekrem Erdem'e teşekkür ederken, uzun yıllardan sonra hizmet almış olmanın mutluluğunu yaşadı.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ekrem Erdem, mahalle sakinlerinin duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yenidoğan, en büyük mahallelerimiz arasında yer alıyor. Yaklaşık üç bin  nüfusunun yanı sıra daha önce hizmet almamış mahallelerimizin de başında geliyor. Bir süre önce ekiplerimizin çalışma yaptığı mahallemizde doğalgaz hattından dolayı   kilit taşı döşemesi ve peyzaj çalışması  tamamlandı” dedi.

Mahalle sakinlerini toz ve çamurdan kurtardıklarını dile getiren Başkan Erdem çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —