Tarih: 20.06.2024 14:52

Bayram ziyaretleri kapsamında Bakırhan Kutsal Beldemizde

Facebook Twitter Linked-in

Bayram ziyaretleri kapsamında Kutsal Beldemizi ziyaret eden DEM Parti Genel Başkanı Tuncer  Bakırhan, Türbe ziyaretleri ardından, esnaf ve vatandaşların ziyaret ederek bayramlarını kutladı ve sorun taleplerini dinledi.

 Ziyarette; Genel Başkan  yardımcısı Gülistan Kılıç Koçyiğit,  Siirt milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş,  milletvekili, parti yöneticileri, Veyselkarani belediye eş başkanları Berfin Evren – Enes Cengiz ve partililer hazır bulundu.

Ziyaretler sırasında karşılaşılan vatandaşların  da hal hatır soran Bakırhan, onların dilek ve şikayetlerini dinleyerek, belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Vatandaşlarımızın  taleplerine önem verdiklerini belirten Bakırhan, "Beldemizi  daha yaşanabilir kılmak için Eş Başkanlarımız Berfin Evren ve Enes Cengiz ile  birlikte çalışmaya devam edeceğiz," diye konuştu. Bu ziyaretlerle birlikte, Başkan Evren ve Cengiz’in çalışanlarla ve hemşehrilerle kurduğu güçlü bağ ve moral desteği bir kez daha gözler önüne serildi. Veysel Karani  Belediyesi olarak her zaman çalışanlarının ve vatandaşlarının yanında olduklarını belirten Evren ve Cengiz,  görevimiz süresince azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —