Tarih: 23.10.2024 20:41

Bir insanın sizi sevdiğini gösteren 3 işaret

Facebook Twitter Linked-in

Psychology Today dergisi tarafından yayınlanan çalışmada, ikili ilişkilerde partnerlerin birbirine olan sevgisini ölçebilecek kalıp davranışlara yer verildi.
 

Üç farklı göstergenin bir insanın size sevgi beslediğine yönelik yeterli emareler barındırabileceğini açıklayan psikologlar, takip etmeniz gereken 3 adımı şu şekilde özetledi:
 

SABOTAJ ZAMANLARINDA DESTEK
 

Derin duyguların en büyük göstergelerinden biri de, partnerinizin sizin kendinizi sabote edeceğiniz zamanlarda ortaya çıkmasıdır. Oldukça hatalı bir karar vereceğiniz sırada, zayıf yönlerinizi bilen partneriniz duruma müdahale ediyor ve beklemekle kalmıyorsa, bu durum size değer verdiğinin güçlü bir işaretidir.
 

ORTAK BİR GELECEK PLANLAMAK


 

Sevgiliniz ya da eşiniz, geleceğine ilişkin sık sık planlar yapıyor ve bu planlara sizi dahil ediyorsa, bu durum sizin olmadığınız bir hayatı düşünmediği şeklinde yorumlanabilir.
 

Gelecek için planlar yapan bir partner, sizi hayatının ayrılmaz bir parçası olarak görüyordur. Tatil planları, nerede yaşayacağınızı tartışmak, hatta ortak mali hedefler bu planlara dahil edilebilir. Bu noktada planların yalnızca lafta kalmaması, gerçek eylemlerin de eşlik etmesi önemlidir.
 

Örneğin, partneriniz ortak bir daire için para biriktirmeye başlarsa veya tatil seçeneklerini planlıyorsa, bu ilişkinize ciddi bir yaklaşım gösterdiğini gösterir. Ortak hayallerinizi gerçekleştirmek için çaba harcamaya isteklidir, bu da sizinle uzun vadeli mutlu bir gelecek inşa etme niyetli olduğunu gösterir.
 

İLİŞKİNİZİN SAĞLIĞI İÇİN KİŞİSEL GELİŞİM
 

Partneriniz sizinle birlikteliği sırasında daha iyi olabilmek adına bilinçli olarak kendini geliştirmeye çalışıyorsa, bu onun sevgisine açık bir işarettir. Kişisel becerilerinizi geliştirmek, duygusal sorunları çözmek ya da mesleki hedeflerinize ulaşmak ilişkinizi olumlu yönde etkileyebilir.
 

Bu kendini geliştirme arzusu kişisel gelişimin ötesine geçer ve ilişkinizin mutluluğuna katkıda bulunur. Partnerinizin sizi düşünerek kendi üzerinde çalışması, ilişkinize değer verdiğini ve onu güçlendirmek için çaba göstermeye istekli olduğunu gösterir. Aynı zamanda daha sağlıklı ve daha sürdürülebilir ilişkiler kurulmasına da yardımcı olur.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —