Tarih: 20.06.2024 13:06

Çetinkaya ve Ernekal aileleri yöresel düğün yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Veyselkarani Belediye Eş Başkanları Berfin Evren,Enes Cengiz, www.siirthaberci.com internet haber sitemiz Yazı İşleri Müdürü Şakir Erol , Veyselkarani belediye personeli Çetin Çetinkaya ‘nin yeğeni Veysi Çetinkaya ’nin oğlu Ömer Çetinkaya ve Lokman Ernekal ‘in kızı  Ruken Ernekal’in ipekyolu düğün salonundaki düğün törenine katıldılar. 

Çetinkaya ve Ernekal ailelerinin mutluluklarına ortak olan Veyselkarani Belediye Eş Başkanları Berfin Evren,Enes Cengiz ve  www.siirthaberci.com internet haber sitemiz Yazı İşleri Müdürü Şakir Erol ,, çifti tebrik ederek ömür boyu mutluluklar diledi.

Damadın amcası Çetin Çetinkaya, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

Düğün merasimine; Veyselkarani Belediye Eş Başkanları Berfin Evren,Enes Cengiz, www.siirthaberci.com internet haber sitemiz Yazı İşleri Müdürü Şakir Erol, Palmiyen otel sahibi ve Yeni ziyaret Spor Başkanı Hizbullah Yeşil, Siyasi erkanlar, Sivil toplum kurulusu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda çevre illerde Baykan ve Veyselkarani'de  vatandaşlar katıldı. Düğüne icabet eden davetlilere misafirlere içecek ve çeşitli ikramlar yapıldı.

Damadın amcası Çetin Çetinkaya bütün davetlilerlerle birebir ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

www.siirthaberci.com ailesi olarak ; Genç kardeşlerimize omur boyu mutluluklar dileriz .



Your browser doesn't support HTML5 video.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —