Dünyaca ünlü futbolcu tutuklandı

Manchester City'nin geçen yıl 62 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek Wolverhampton'dan transfer ettiği Matheus Nunes gasp suçundan tutuklandı.

Spor 3.10.2024 10:23:00 1608 0
Dünyaca ünlü futbolcu tutuklandı

Nunes, Madrid'deki bir gece kulübünde fotoğrafını çeken 58 yaşındaki bir adamın telefonunu gasp edip geri vermeyi reddedince polisler tarafından kelepçelenerek karakola götürüldü. Portekizli futbolcu, bir avukatın kefaleti ödemesiyle serbest bırakıldı. 26 yaşındaki orta sahanın yargılanmasına devam edilecek.

İngiltere Premier Lig devi Manchester City, servet ödediği yıldız futbolcusu Matheus Nunes'ten gelen haberle neye uğradığını şaşırdı.

GASP'TAN TUTUKLANDI

Portekizli futbolcu Matheus Nunes, gasp suçu yüzünden tutuklandı. Nunes, Madrid'deki La Riviera isimli bir gece kulübünde fotoğrafını çeken 58 yaşındaki bir adamın telefonunu gasp edip geri vermeyi reddetti ve sabaha karşı 5.30 sularında tutuklandı.

KEFALETLE SERBEST KALDI

Polis, ihbarın ardından gece kulübüne baskın yaptı. İhbarın doğru çıkmasının ardından Nunes'i kelepçeleyerek Madrid'in Arganzuela semtindeki Ulusal Polis Karakolu'na götürdü. Bir avukatın kefaleti ödemesinin ardından Nunes serbest bırakıldı. Ancak, Nunes'in yargılanmasının yapılacağı ve gasp suçuyla yargılanacağı kaydedildi.

BONSERVİSİNE 62 MİLYON EURO ÖDENDİ

Manchester City, Matheus Nunes'i 2023 yazında 62 milyon euro karşılığında Wolverhampton'dan transfer etmişti. 26 yaşındaki orta saha, İngiliz ekibiyle 35 maça çıktı. Nunes, bu karşılaşmalarda 1 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Değeri 40 milyon euro olarak gösterilen yıldız futbolcunun takımıyla 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


Haber Editörü

Akif ÖZALP

Jandarma Genel Komutanlığına 310 Uzman Erbaş Alınacak.

Araç Sahipleri Dikkat! Kış Lastiği Zorunluluğu Geliyor

Çocukların Gerçeklik Algısını Olumsuz Etkiliyor

İl Müdürü Sidar, Sabah Mesai Denetimde Bulundu.

Harran Üniversitesi Rektörü Güllüoğlu’ndan SİÜ Rektörü Şındak’a Nezaket Ziyareti

AK Parti Kadın Kolları, 81 İlden Katılımla Ankara’da Toplandı: Siirt’ten Önemli Projeler Sunuldu

Siirt Belediyesi'nden 1100 Aileye "Hoşgeldin Bebek" Paketi Yardımı

12 Yaşındaki Çocuğun Macerası Siirt Emniyeti Sayesinde Mutlu Sonla Bitti

VALİ KIZILKAYA, PTT’NİN 184. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA PTT HEYETİNİ KABUL ETTİ

AK Parti Siirt il Başkanı Özturan, Siirt ile ilgili yatırımlar için Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.