Tarih: 12.06.2024 14:48

İLÇEYE 2.ci BANKA ATM’Sİ KAZANDIRILDI

Facebook Twitter Linked-in

İLÇEYE 2.ci BANKA ATM’Sİ KAZANDIRILDI

 

Ziraat Bankası Baykan Şubesine kısa süre önce atanan Şube müdürü Bessam Varma ilçedeki tek ATM’nin yanına vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet için bölge ve genel müdürlük nezdinde yaptığı girişimler ile İlçeye Ziraat Bankası 2.ci ATM’si kazandırıldı.

 

İLÇEYE BANKA ATM’Sİ KAZANDIRILDI

 

Şube müdürü Bessam Varma, ilçe halkının ilçede tek banka şubesi ve tek ATM olması yetersiz ve Banka 2.ci ATM’si taleplerine kayıtsız kalmadı. Konu ile ilgili Ziraat Bankası Bölge ve Genel müdürlük ile görüşen girişimlerde bulunarak ve bu konuda yardım istedi.

 

Bunun üzerine Ziraat Bankası genel müdürlüğü İlçe Şube müdürü Bessam Varma’nın talebi ile ilçeye 2.ci ATM kazandırıldı. Ziraat Bankası ATM’sinin Baykan ilçe şubesi önünde yanında montajı yapıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Şube müdürü Varma, ilçemizin tek bankası ve tek ATM si bulunan şubesiyiz. İlçemizdeki müşterilerimiz Tek ATM 2.ci’nin yetersiz olduğunu tarafımıza bildirdiler, bizde şube çalışanı arkadaşlarımız ile değerlendirdik “Halkımızın haklı talebini yerinde olduğu halkımızın taleplerini önemsiyoruz.önemsedik,Ziraat Bankası Bölgemiz ve Genel Müdürlüğümüz nezdinde yapmış olduğumuz girişimler neticesinde, ilçeye 2.ci bankamatik ATM’si Baykan ilçesi Banka Caddesi Banka şubesi önünde halkımızın hizmetine sunulmuştur” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —