Tarih: 01.05.2024 10:17

Kızılay'dan Personel Alımı  Başvuruları Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Türk Kızılay, Türkiye genelinden farklı pozisyonlarda personel ve memur alımı yapacağını duyurdu. KPSS ve ikamet şartı aranmayan alımlarla, Kızılay bünyesinde istihdam edilecek personeller için başvurular başladı.

Türk Kızılay, Türkiye genelinde KPSS ve ikamet şartı olmadan geniş çaplı bir personel ve memur alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Adaylar, Türk Kızılay'ının resmi kariyer portalı üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek.

Türk Kızılay tarafından yayınlanan ilanlara göre, başvuracak adayların KPSS puanı ya da belirli bir ikamet gerekliliği aranmıyor. Açık pozisyonlar arasında web tasarım uzmanı, doktor, uluslararası bölge uzmanı, çağrı merkezi operatörü gibi çeşitli kadrolar bulunmakta.

 

Her bir pozisyon için özel olarak belirlenmiş başvuru şartları mevcut. Örneğin, web tasarım uzmanı için lisans mezunu olmak ve ilgili alanda en az 3 yıl deneyime sahip olmak gerekiyor. Doktor pozisyonu için ise, Tıp Fakültesi mezunu olmak ve tam zamanlı çalışabilecek olmak gibi şartlar aranıyor. Detaylı bilgi ve diğer pozisyonlar için istenen özel şartlar, Kızılay'ın kariyer portalında yer almakta. Adaylar, Türk Kızılay'ının personel alımı için Kızılay Kariyer Portalı üzerinden online başvuru yapabilirler. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —