SİİRT BELEDİYESİ'NDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE SICAK YEMEK DESTEĞİ SÜRÜYOR

Siirt Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hizmetlerini sürdürüyor.

Siirt 6.07.2024 13:19:00 182 0
SİİRT BELEDİYESİ

Siirt Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından her gün özenle hazırlanan sıcak yemekler, bakıma muhtaç, hasta ve yemek yapacak fiziksel imkânı olmayan yaşlılar ile özel gereksinimli ailelere ulaştırılıyor.

Bu kapsamda Kızlar Tepesi Sosyal Tesislerinde hazırlanan yemekler, Siirt Belediyesi tarafından günlük olarak 43 aileye evlerinde teslim ediliyor. Uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Siirt Belediyesi, sosyal yardımların devam edeceğini belirterek, ihtiyaç sahibi vatandaşların 0 535 016 05 44 numaralı WhatsApp hattı üzerinden kendilerine ulaşabileceklerini duyurdu. Çevresinde hasta, yaşlı veya yalnız yaşayan ve yemek yapamayacak durumda olan ihtiyaç sahibi komşuları bulunan vatandaşlar bu hattı kullanarak belediyeye bilgi verebilir.


Haber Editörü

Hüseyin İSTEMİHAN

hüseyin.56@gmail.com

Siirt’teki Yangında 25 Dönüm Alan Zarar Gördü

Siirt Veteriner Hekimler Odası Başkanlığına Oktay Seçildi!

Pervari'de Köy Yollarında İyileştirme Çalışmaları Sürüyor

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Psikiyatri Doktoru Göreve Başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı Sahte Gıda Listesi Açıklandı

Siirtliler Derneği Destekleriyle Çocuklar Oyuncaklar İle Mutlu

Siirt Sosyal Hizmet Merkezi Tarafından Saha Taraması Yapıldı.

Kurtalan Sosyal Hizmet Merkezinden, Saipbeyli Ortaokulu'na Ziyaret

İl Müftüsü Pinal’dan Kaymakam Altıntaş’a Ziyaret

Semerşah Grup Rehberliğinde Aşkın Deryasına Yolculuk


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.