Siirt’e Halk Sağlığı Eğitim Sokağı Kuruldu

Siirt İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda, Güres Caddesi’nde (Sancaklar Ortaokulu önü) halk sağlığını geliştirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla geniş kapsamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Siirt 21.09.2024 00:00:00 129 0
Siirt’e Halk Sağlığı Eğitim Sokağı Kuruldu

Siirt İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda, Güres Caddesi’nde (Sancaklar Ortaokulu önü) halk sağlığını geliştirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla geniş kapsamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte, obezite ile mücadele, sağlıklı beslenme, kronik hastalıklar, diyabet, kanser taramaları, anne sütü kullanımı, teknoloji bağımlılığı, bulaşıcı hastalıklar, akılcı ilaç kullanımı, aile hekimliği, MHRS, evde sağlık hizmetleri, UMKE, aşı programları ve tüberküloz konularında vatandaşlarımız bilgilendirildi. Etkinlikte toplam 12 stant yer aldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre ÖMÜR, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ömer ÖZ, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Zübeyde ALBAYRAK ve diğer yöneticiler ile sağlık personeli de etkinliğe katılarak, halkımızla birebir iletişim kurdu.


Haber Editörü

Hüseyin İSTEMİHAN

hüseyin.56@gmail.com

Şirvan'da Mevlid-i Nebi konferansı

İl Müdürü Tekin Yatırım Çalışmalarını Yerinde İnceledi.

Siirt’e Halk Sağlığı Eğitim Sokağı Kuruldu

Milletvekili Gül , AK Parti Silvan İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

BAYKAN BELEDİYESİ ESNAFIN SORUNUNA NEŞTER VURDU

O ilde ekmeğe zam geldi! Peki Siirt'te ekmeğe zam gelecek mi? Siirt Fırıncılar Odası Başkanından önemli açıklama...

Baykan'da Mevlidi Nebi programı düzenlendi

Başkanvekili Erdal, Mevlid-i Nebi programına katıldı

Siirt Belediyesi'nden Kantinlere Sıkı Denetim

SİÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Aygan , Başkanvekili Erdal'ı Ziyaret Etti


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.