Siirt'te Eğlence Köyünde Orman Yangını! 2 Günde Kontrol Altına Alındı

Siirt'in Eğlence Köyü'nde çıkan yangın, Gökçebağ belediye itfaiye ekipleri, orman işletme ekipleri ve köy halkının müdahalesiyle 2 günde kontrol altına alınabildi.

Siirt 29.06.2024 17:47:00 181 0
Siirt

Siirt'in Eğlence Köyü'nde çıkan yangın, Gökçebağ belediye itfaiye ekipleri, orman işletme ekipleri ve köy halkının müdahalesiyle 2 günde kontrol altına alınabildi. Siirt Belediyesi'nin yangına müdahale etmediği iddiası köy halkının tepkisine yol açtı.

Siirt'in Eğlence Köyü'nde çıkan yangın, iki günlük yoğun çabalar sonucunda kontrol altına alınabildi. Yangına, Gökçebağ belediye itfaiye ekipleri, orman işletme ekipleri ve köy halkı birlikte müdahale etti. Ancak Siirt Belediyesi'nin yangına müdahale etmediği iddiası köy halkı arasında tepkiye neden oldu.

Siirt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, yangının kontrolünü 112 Çağrı merkezinin sağladığı ifade edildi. Yangının çıktığı alanın dağlık bir bölge olduğu ve itfaiye araçlarının bu bölgeye ulaşmasının mümkün olmadığı ifade edildi. Bu sebeple itfaiye araçlarının bölgeye sevk edilmediği belirtildi.

Yangının neden olduğu zararın tespit edilmesi için çalışmalar sürerken, köy halkı yangına müdahale eden ekiplerin çabalarından memnun olduklarını, ancak Siirt Belediyesi'nden de destek beklediklerini dile getirdi.


Haber Editörü

Vedat AYDIN

Siirt ve 44 ilde "Narkoçelik-25" operasyonlarında 320 şüpheli yakalandı

Merhum Şeyh Sırrı Sevgili’nin Oğlu İsmet Sevgili İçin Mevlitli Düğün

Geleneksel Siirt Battaniyesi Dokumacılığı Atölyesi Açıldı

Zeren ve Akat ailesi Yöresel Mevlitli Düğün Yaptı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sidar’ın Kurum Ziyaretleri Sürüyor

Siirt’e Sporseverler Milli Maçı Dev Ekrandan İzledi

Siirt’e Jandarma Personellerine Eğitim Verildi

Zarova Çayı Çöplerle Kirletiliyor!

Kurtalan İlçe Devlet Hastanesinde Klima Sorunu Çözüme Kavuşuyor

İl Müdürü Sidar, Her Zaman Sahada Aktif Olmayı Önemsiyoruz.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.