• BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,23% 0,28
  • EURO

    37,62% -0,37
  • GRAM ALTIN

    2919,65% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41

Temmuz 2024 Burç Yorumları

Bu ay 6 Temmuz’da Yengeç burcunda sihirli bir Yeni Ay gerçekleşecek. Bu Yeni Ay oldukça önemli; uzun süredir özlediğimiz o güzel etkileri barındırıyor.

Genel 6.07.2024 14:00:00 373 0
Temmuz 2024 Burç Yorumları

Yeni girişimleri Yengeç Yeni Ayı sonrasına planlayın. 15 Temmuz ise ayın en stresli günü. 13-16 Temmuz arasında ani ve beklenmedik gelişmeler, doğal afetler, patlama ve yangınlar yaşanabilir. Kişisel hayatımızda kontrol edemediğimiz hızlı değişimler içinde kendimizi bulabiliriz. Sağlık sorunları, kaza ve benzeri olaylar rutini bozabilir. Aniden verilen kararlar sonrasında pişman olabiliriz. Bir anlık heyecan ile harekete geçmemek gerek. Ay sonunda 21 Temmuz’da Oğlak burcunun 29 derecesinde kritik bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay'da uzun süredir hayatımızda olan önemli sistemlerin, yönetim ve yapıların artık hayatımızdan çıktığına şahit olabiliriz. Temmuz bittiğinde bir devrin kapandığını hissedeceğiz. 

Temmuz’da hayatına aşkı ve eğlenceyi en çok çekecek burçlar: Kova, Balık, Oğlak.

Boğa, Akrep, Aslan ve Kova, sürpriz gelişmelere hazır olun! 

Tüm burçları Temmuz ayında neler bekliyor?

Koç ve yükselen Koç: Temmuz ayında aile ve yerleşim yerine dair konuların önem kazanıyor. Bu ay harcamalarla ilgili ani gelişmeler de yaşayabilirsiniz. 6 Temmuz’da Yengeç Yeni Ayı ile yerleşime dair bir karar alabilirsiniz. Emlak alım-satımı, kiralama konusu gündeme gelebilir. Taşınmaya karar verebilirsiniz. Aile içinde yeni bir konu gündeme gelebilir. 2 Temmuz sonrası iletişiminiz güçlenecek. özellikle de 11 Temmuz sonrası aşk hayatınızı canlanacak. Çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Size keyif veren aktivitelere, sanat ve spora daha çok vakit ayırabilirsiniz. 15 Temmuz civarı maddi konularda sürpriz ve hızlı gelişmeler gündeme gelebilir. Aniden büyük bir alım yapabilirsiniz, birden beklenmedik bir harcama da çıkabilir. 21 Temmuz’da Oğlak burcundaki Dolunay'da aile ve kariyere dair konularda bir devrin sonuna geliyorsunuz. Nerede yaşamak istediğinize karar verebilir, kariyer hedeflerinizi somutlaştırılabilir ve bu doğrultuda ciddi kararlar alabilirsiniz. 21 Temmuz’da Mars, İkizler burcuna geçiyor, toplantılar, sunumlar sizi meşgul edebilir ya da seyahatlere çıkabilirsiniz. 26 Temmuz sonrasında ise iş hayatınıza, sağlığınıza ve sizi rahatlatan rutinlere odaklanacaksınız. 

Boğa ve yükselen Boğa: Oldukça hareketli ve hızlı bir ay sizi bekliyor. 2 Temmuz itibariyle aile içinde karar alınabilir, ev, emlak, arsa konuları konuşulabilir. 6 Temmuz’da gerçekleşen Yeni Ay ile iletişime dair konular hızlanıyor. İnternet, eğitim, haberleşme, ulaşım gibi konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kardeşinizin hayatında önemli bir karar gündeme gelebilir. Arabanızı yenileyebilirsiniz. 11 Temmuz sonrası Venüs ev ve aile alanına geçiyor, evinizi güzelleştirebilirsiniz. Aile içi ilişkiler sağlamlaşacak. 15 Temmuz sizin için çok önemli. Hayatın her alanında ani kararlar almamaya ve ani tepkiler vermemeye özen gösterin. Kaza ve sakarlıklar olabilir. İlişkilerde ve ortaklı işlerde ani gelişmeler olabilir. Enerjiniz yüksek olacak ancak tartışma ve aceleden uzak durmalı. 21 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşen Dolunay ile Haziran ayında aldığınız kararların sonucunu alacaksınız. Eğitim, yurt dışı konuları, ticari ve hukuki meseleler, uzak akrabalar, eşin kardeşleri ile ilgili bir konuyu tamamlayacaksınız. 21 Temmuz sonrasında Mars, İkizler burcuna geçiyor, kazançlarınızı artırmak için harekete geçebilirsiniz. 26 Temmuz sonrasında keyifli konular, aşk, cinsellik, çocuklar sizi daha çok meşgul edecek. 

İkizler ve yükselen İkizler: Bu ay ani ve kadersel etkiler altında da olabilirsiniz. Bilinçaltınızın ve gizli benliğinizin farkında olmanız önemli zira iç dünyanız dışarıya da yansıyacak. 2 Temmuz’da Merkür, 11 Temmuz’da Venüs aslana geçiyor. Kardeş ve kuzenleriniz, yakın çevrenizin konuları ile ilgilenebilirsiniz. Kısa seyahatler, iletişim ve haberleşme ile ilgili gündemler artacaktır; fikirlerinizi çevrenizle paylaşabilirsiniz. 6 Temmuz’da gerçekleşen Yeni Ay ile yeni bir gelir kaynağı gündeme gelebilir. 15 Temmuz bu ayın stresli günü. 15 Temmuz civarında beklenmedik kadersel durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yurtdışında iseniz, yabancı yerlerde sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Rutinleriniz, işleriniz aksayabilir. 15 Temmuz civarı sağlığınıza özen gösterin ve riskli aktivitelerden kaçının. Eş veya ortağınız iş hayatında ve sağlığında beklenmedik etkilere açık olabilir. 21 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Dolunay ile kredi, nafaka, borç, miras, vergi gibi konularda bir süredir devam eden süreçlerin artık sonuna geliyorsunuz. 21 Temmuz itibariyle Mars da sizin burcunuza geçiyor. Çok daha aktif, güçlü hissedecek, kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. 26 Temmuz sonrası ev ve aileye dair konular önem kazanıyor.

Yengeç ve yükselen Yengeç: Temmuz sizin ayınız. Kişisel planlarınıza, kendinize odaklandığınız bir ay olacak. 6 Temmuz’da sizin burcunuzda güzel bir Yeni Ay gerçekleşiyor. 6 Temmuz sonrası hayatın her alanında karar alabilir, harekete geçebilirsiniz. İlişkiler, rutinleriniz, sağlığınız, işinizle ilgili yepyeni bir başlangıç yapabilirsiniz. 2 Temmuz sonrası Merkür’ün Aslan burcuna geçişi ile ticari konularınız, görüşmeleriniz artabilir. Yatırımlar ve harcamalar gündeme gelebilir. 11 Temmuz sonrası Venüs de maddi alana geçiyor, kazançlarınız artacaktır. 15 Temmuz bu ayın en stresli günü. Arkadaş çevrenizde, katıldığınız etkinliklerde ani ve beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sosyal hayatınızda sürprizler olabilir. Üyesi olduğunuz dernek ve topluluklarda değişim yaşanabilir. Geleceğe dair planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. 21 Temmuz'da Oğlak burcunda gerçekleşen Dolunay ile Haziran ayında ilişki ve ortaklıklarla ilgili aldığınız kararların sonucunu göreceksiniz. Bir ilişkiyi bitirebilir, ya da sonraki adımı atma kararı alabilirsiniz. Taşınma, yer değişikliği ve önemli sözleşmeler gündeme gelebilir. 26 Temmuz’da Merkür Başak burcuna geçiyor. Etkinlikler, görüşmeler, toplantılar, organizasyonlar artacaktır. Sosyal hayatta kendinizi çok daha kolay ifade edeceksiniz. 

Aslan ve yükselen Aslan: Temmuz ayının ilk günlerinde biraz yalnız kalmak, dinlenmek isteyebilirsiniz. Manevi ve ruhsal konularla ilgilenebilir, ilginç rüyalar görebilirsiniz, yurt dışı alanı da gündemde olabilir. 6 Temmuz’da gerçekleşen Yeni Ay'ı bedensel ve ruhsal sağlığınızı kuvvetlendirmek için kullanın. 11 Temmuz’da ilişkiler, estetik ve maddi konuları gösteren Venüs, burcunuza geçiyor, kendinize vakit ayıracaksınız. Stilinizi yenileyebilir, ilişkilerde kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. 15 Temmuz bu ayın stresli günü, 15 Temmuz civarı ani kararlar almaktan ve riskli hareketlerden uzak durmakta yarar var. Ani tepkileriniz tartışmalara neden olabilir. Siz de ani ve beklenmedik durumlara şahit olabilirsiniz. Bu ay kariyerinizde risk almayın. 21 Temmuz’da gerçekleşen Dolunay sağlıkla ilgili konuları gündeme getirebilir. Bedeniniz, sağlığınız veya işinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bu dolunay civarında önemli bir projeyi de bitirebilirsiniz. 21 Temmuz’da Mars’in İkizler burcuna geçmesi sosyal hayatta daha aktif olmanızı sağlayacak, arkadaşlarla tatil programı yapabilirsiniz. 22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna, yani sizin burcunuza geçtikten sonra planlarınızı çok daha net bir şekilde gerçekleştireceksiniz. 

Başak ve yükselen Başak: Bu ay katıldığınız davetlerde eğlenebilir, hoşça vakit geçirebilirsiniz. 6 Temmuz’da gerçekleşen Yeni Ay sizi destekliyor. Kariyerinizde yükselebilir, terfi alabilir, gelirlerinizi artırabilirsiniz. Yine bu Yeni Ay ile birlikte önemli etkinlikleri, lansmanları ve organizasyon planlarınızı harekete geçirebilirsiniz. Seyahat planlarınız ve yurt dışı bağlantılı konular da önem kazanıyor. Özellikle 15 Temmuz civarı seyahat planlarınızda değişiklikler olabilir, B planınız olsun. Eğitim, medya, yurtdışı konuları ve dava süreçleriniz varsa ani gelişmeler söz konusu olabilir. Bununla beraber bu nadir görünüm size bu alanlarda beklenmedik bir başarı da yaşatabilir. 21 Temmuz’da gerçekleşen Dolunay aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili bir konuyu tekrar gündeme getirecektir, Haziran ayında aldığınız kararların sonucunu göreceksiniz. Yaratıcı sektörlerde çalışıyorsanız çok daha üretken olduğunuzu fark edebilirsiniz. Ay sonu doğru kariyere dair konuların hızlandığını görebilirsiniz. 26 Temmuz itibariyle yöneticiniz Merkür, burcunuza geçiyor. Kendinizi çok daha net ifade edeceğiniz, iletişimin daha kolay akacağı bir süreç başlıyor. Önemli toplantı ve duyuruları 26 Temmuz sonrasında yapabilirsiniz. 

Terazi ve yükselen Terazi: Temmuz ayında iş ve kariyer hayatınız önem kazanıyor. 6 Temmuz’da gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte hayatınızda yeni bir döneme adım attığınızı görebilirsiniz. Bu Yeni Ay civarında iş hayatınızda güzel gelişmeler olabilir, iş başvurularınızı 6 Temmuz sonrasında yapabilirsiniz. 11 Temmuz’da yöneticiniz Venüs, Aslan burcuna geçiyor. Terfi alabilir, kazançlarınızı artırabilirsiniz, sosyal çevrenizden ve arkadaşlardan destek göreceksiniz. 15 Temmuz’da bu ayın en önemli gündemi, Mars Uranüs kavuşumu sizin maddi alanınızda gerçekleşiyor. Ani harcamalar çıkabilir ya da miras, nafaka, kredi, borç gibi konularda gelişmeler yaşanabilir. Eş veya otağın hayatında beklenmedik bir gelişme olabilir. Bazı teraziler ameliyat olabilir, bir operasyon geçirebilir. 21 Temmuz’da önemli bir Dolunay gerçekleşiyor. Ev, yerleşim, aile ve aile büyükleri ile ilgili bir konuyu ele alacaksınız. Haziran ayında bu konularda bir karar aldıysanız sonuçlarını göreceksiniz. Taşınma, ev alım-satımı olabilir. 21 Temmuz sonrası Mars size destek veriyor. Seyahate çıkmak, dinlenmek isteyebilir, yurt dışı konularında girişimde bulunabilirsiniz. Eğer eğitim, medya veya hukuk alanında çalışıyorsanız işlerinizin hızla aktığını görebilirsiniz. 

Akrep ve yükselen Akrep: Temmuz sizin için dönüm noktası olacak. Ayın ilk iki haftası oldukça şanslı. 6 Temmuz’da gerçekleşen Yeni Ay medya, yabancılar, eğitim, hukuki konularla ilgili planları hızlandıracak. Yurt dışına taşınma kararı alabilirsiniz veya yurt dışı bağlantılı işler ön planda olabilir. Eğitime başlayabilir, medyada yer alabilir, hukuki bir girişimde bulunabilirsiniz. 11 Temmuz’da Venüs, Aslan burcuna geçiyor ve daha görünür olmanızı sağlıyor. İş hayatında ilişkileriniz güçlenecek. 15 Temmuz civarı ani ve beklenmedik olaylar yaşanabilir. Eşin, ortağın hayatında ani bir gelişme olabilir. Karşıdan beklenmedik bir tepki gelebilir veya bir teklif alabilirsiniz. Olumlu da olabilir olumsuz da, sürpriz bir gelişme olacak. Bazı Akrep burçları taşınabilir, partneri ile ayrılmaya karar verebilir. 15 Temmuz civarı trafikte hız yapmaktan ve tartışmadan uzak durmaya özen gösterin. 21 Temmuz'daki Dolunay ile iletişim hızlanacak. Önemli sözleşmeler tamamlanabilir, arabanızı değiştirebilirsiniz. Kardeş veya kuzenlerin hayatında önemli bir konu gündeme gelebilir. 21 Temmuz’da Mars, maddi alanınıza geçiyor, mali konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. 26 Temmuz sonrası davetlere katılabilir, arkadaşlarla tatil planı yapabilirsiniz. 

Yay ve yükselen Yay: Temmuz oldukça yoğun, koşturmacalı bir ay olacak. Bu kadar yoğunluk içinde kendinizi ve sağlığınızı ihmal etmeyin lütfen. 2 Temmuz itibariyle Merkür Aslan burcuna geçiyor. Seyahate çıkabilir, yurt dışı bağlantılı işlerinizde başarıyı yakalayabilirsiniz. 6 Temmuz’da gerçekleşen Yeni Ay ile mali konular gündemimizde olacak. Borç, kredi, miras, nafaka ya da eşin gelirlerine dair yeni bir konu gündeme gelebilir. Parasal sorunları çözebilirsiniz. 11 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçtiğinde yabancılardan destek görebilir, uzak akrabalarla ilişkinizi kuvvetlendirebilirsiniz. Medya, eğitim ve seyahatlere daha çok harcama yapabilirsiniz. 15 Temmuz beklenmedik aksiliklere açık. İş yerinde ani gelişmeler olabilir, iş arkadaşlarınızla ilgili değişimler yaşanabilir. Sağlığınıza özen gösterin özellikle boyun, boğaz bölgesi hassas olabilir, tiroit, tansiyon gibi kronik rahatsızlıklarınız varsa stresten uzak durmalısınız. 21 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Dolunay ile elinize beklediğiniz bir ödeme geçebilir, maddi konularda karar almanız gerekebilir. 21 Temmuz sonrasında Mars ilişkiler alanına geçiyor. Eşinize ve ilişkilerinize daha çok vakit ayıracaksınız. Ay sonunda eş ve partnerle birlikte önemli kararlar alabilirsiniz. 

Oğlak ve yükselen Oğlak: Bu ay aşka, ilişkilere, varsa çocuklarla ilgili ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz. 6 Temmuz’da ilişki ve ortaklıklar alanında bir yeni ay yaşanacak. Bu yeni ay ile yeni bir ilişkiye başlayabilir, taşınabilir, ortaklı bir işe adım atabilirsiniz. Bazı Oğlak burçları evlenebilir, nişanlanabilir. Partnerin veya ortağın hayatında önemli bir başlangıç olabilir. 11 Temmuz’da Venüs, Aslan burcuna geçiyor. Spiritüel ve gizemli konularla ilgilenebilir, ruhsal konular ve cinsellikle ilgili önemli açılımlar yaşayabilirsiniz. Eşinizden maddi destek görebilirsiniz. 15 Temmuz civarında çocuğunuzun hayatında beklenmedik bir konu gündeme gelebilir. Aniden aşık olabilirsiniz ya da çocuk sahibi olacağınızı öğrenebilirsiniz. Riskli yatırımlar ve borsada ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. 21 Temmuz’da burcunuzda bir Dolunay meydana geliyor. Bu Dolunay ile hayatınızda dönüm noktası niteliğinde bir karar alabilirsiniz. Haziran ayında aldığınız kararların sonucunu alacaksınız. Hayatınızda bir dönem kapanıyor ve yeni bir döneme başlıyorsunuz. Dolunay civarı sağlığınıza özen gösterin, daha hassassınız. 21 Temmuz’da Mars’ın İkizler burcuna geçişi iş ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. İş hayatında rekabet ve yoğunluk artıyor. 

Kova ve yükselen Kova: Bu ay iş hayatınızda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bir yandan sürpriz ve beklenmedik olaylar açıksınız. 6 Temmuz’da gerçekleşen Yeni Ay ile yeni bir işe başlayabilir, yeni bir proje alabilirsiniz. Evinize yeni bir evcil hayvan da gelebilir. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Özellikle mide, bağırsak  sorunları yaşamamak için yediklerinize özen gösterin. 2 Temmuz’da Merkür, 11 Temmuz’da ise Venüs ilişkiler alanınıza geçiyor. Romantik bir yaz yaşayacaksınız. Eşle, partnerinizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Taşınmaya karar verebilirsiniz. 15 Temmuz civarı evinizde ani durumlar ortaya çıkabilir. Ev içi kaza ve elektrik kaçaklarına karşı dikkatli olun. Aniden taşınabilirsiniz. Aile hayatında da ummadığınız bir durum yaşanabilir. Anne babanızla ilgilenmeniz gerekebilir. 21 Temmuz’da kadersel alanınızda bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay'da başkalarına destek olmanız, yardım etmeniz gerekebilir. Ruhsal ve fiziksel sağlığınıza özen gösterin. Sizden saklanan bazı gerçekleri görebilirsiniz. Hakkınızda çok konuşulduğunu fark edebilirsiniz. Bazı şeyler sizin kontrolünüzde olmayabilir. 21 Temmuz sonrasında Mars size destek oluyor. Ay sonunda aşk ve ilişkiler önem kazanıyor. Hayatın keyfini çıkaracaksınız.

Balık ve yükselen Balık: İletişim, yazmak, konuşmak bu ay sizin için önemli olacak. 2 Temmuz’da Merkür, Aslan burcuna geçiyor, iş hayatında iletişim hızlanıyor, toplantı, sunum ve görüşmeler artabilir. 6 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşen Yeni Ay size çok güzel bir şans getirecek. Yeniden aşık olabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yaratıcı konularda yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Çocuk sahibi olabilir, çocuğunuz varsa onun hayatında önemli kararlar alabilirsiniz. 11 Temmuz’da Venüs, Aslan burcuna geçiyor; iş arkadaşlarınızla güzel diyaloglar kurabilirsiniz, yaptığınız işten keyif alacaksınız. 15 Temmuz civarına dikkat: Yakın çevrenizde tansiyon artabilir. Komşu kardeş ve kuzenlerle ilgili beklenmedik olaylar yaşanabilir. Sosyal medya, iletişim ve eğitime dair alanlarda çalışıyorsanız iletişim dilinize özen gösterin. Araba kullanırken dikkatli olun, kazalara açık bir zaman. 21 Temmuz’da gerçekleşen Dolunay ile bazı arkadaşlar hayatınızdan çıkabilir, bir sosyal gruba ya da üyesi olduğunuz derneğe veda edebilirsiniz. 21 Temmuz’da Mars ev, aile alanına geçiyor. Taşınmak ya da ev içinde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. 26 Temmuz sonrası ilişkiler ve eve dair konular hızlanabilir. 


Haber Editörü

Haber Merkezi

siirtbaykanhaber@hotmail.com

Cumartesi 28.1 ° / 15.7 °
Pazar 29.4 ° / 16.8 °
Pazartesi 29.7 ° / 17.2 °

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 7 6 0 1 15 19
2.Fenerbahçe 7 5 1 1 11 16
3.Beşiktaş 6 5 0 1 10 16
4.Samsunspor 7 5 2 0 5 15
5.İstanbul Başakşehir 6 4 1 1 5 13
6.Eyüpspor 7 3 1 3 4 12
7.Göztepe 6 2 1 3 4 9
8.Bodrum FK 7 3 4 0 -2 9
9.Alanyaspor 7 2 2 3 -2 9
10.Trabzonspor 6 1 0 5 1 8
11.Konyaspor 7 2 3 2 -2 8
12.Sivasspor 7 2 3 2 -2 8
13.Antalyaspor 8 2 4 2 -6 8
14.Kasımpaşa 7 1 2 4 -2 7
15.Rizespor 8 2 5 1 -11 7
16.Gazişehir Gaziantep 6 1 4 1 -4 4
17.Kayserispor 6 0 3 3 -7 3
18.Hatayspor 6 0 4 2 -6 2
19.Adana Demirspor 7 0 6 1 -11 1

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.