Tarih: 28.09.2024 00:06

Yarından İtibaren Geçerli Olacak: 6 TL Zam Geldi

Facebook Twitter Linked-in

Temmuz ayında başlayan zam fırtınası hız kesmeden devam ederken, bir sigara üreticisi daha fiyatlarına yeni zam kararı aldı. Türkiye pazarında önemli bir yer tutan Kt&G sigara grubu, yarından itibaren geçerli olacak şekilde fiyatlarına 6 liralık zam yaptı.

Türkiye'de görülen yüksek enflasyon, iktidarın alkol ve tütün ürünlerine uyguladığı fahiş vergi oranlarıyla birleştiğinde, her geçen gün sigara fiyatlarına yeni bir zam gelmesi kaçınılmaz oluyor.

Bu yıl 4 kez zamlanan sigara fiyatlarında bir artış daha yapılacağını duyuran Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir sigara grubunun daha fiyatlarına 6 liralık zam yaptığını açıkladı.

EN UCUZ SİGARA 70 LİRADAN SATILACAK

Esse ve Raison markaları adı altında faaliyet yürüten Kt&G, sigara fiyatlarında yarından itibaren geçerli olacak şekilde 6 liralık artış yapılacağını duyurdu. Böylelikle, firmanın ürettiği en ucuz sigara olan Raison T Black'in satış fiyatı 70 liraya yükselirken, Esse çatısı altındaki en ucuz ürün ise 72 TL oldu. İşte yarından itibaren geçerli olacak güncel sigara fiyat listesi…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —