Şakir EROL


*GÜNÜMÜZDE ÇOCUKLARIMIZI BİZ Mİ YETİŞTİRİYORUZ/EĞİTİYORUZ YAHUDİLER Mİ?*

*GÜNÜMÜZDE ÇOCUKLARIMIZI BİZ Mİ YETİŞTİRİYORUZ/EĞİTİYORUZ YAHUDİLER Mİ?*


*GÜNÜMÜZDE ÇOCUKLARIMIZI BİZ Mİ YETİŞTİRİYORUZ/EĞİTİYORUZ YAHUDİLER Mİ?*

Fıtrat, yani yaratılıştaki mahiyeti itibariyle her insan lekesiz, tertemiz iman ve İslâm'aı kabule en müsait bir hüviyettedir; lekesiz, bembeyaz, üzerine her şey yazılabilecek bir kağıt veya üzerine hiç ses kaydedilmemiş bir bant, şekil verilmeye müsait bir macun, kalıplara dökülmeyi bekleyen maden cevheri veya eğilmeye müsait bir fidan gibi...

Ve çevresi onu değiştiriyor hatta dinini bile değiştirebiliyor...

*Bu konuda bir ayet, bir hadis, bir vakıa/psikolojik tespit ve netice:*

Yüce Allah şöyle buyurmuş:

*...Allah'ın insanları üzerine yaratmış olduğu fıtratına doğrult. Allah'ın yaratışında değişiklik bulunmaz...*(Rum, 30)

(...فِطْرَتَ اللّٰهِ الَّت۪ي فَطَرَ النَّاسَ عَلَيْهَاۜ لَا تَبْد۪يلَ لِخَلْقِ اللّٰهِۜ ذٰلِكَ الدّ۪ينُ الْقَيِّمُۗ... )

Peygamber efendimiz çocuğun İslam fıtratı üzere doğduğu ancak eğitimin (ana-baba, youtube, TV, internet vb''leri) vesilesiyle dinleri değiştiği geçeğini şöyle ifade etmektedirler

*Ebû Hüreyre"den (ra) rivayet edildiğine göre Hz. Peygamber (sav) şöyle buyurmuştur: “Her doğan fıtrat üzerine doğar; sonra anası ile babası onu ya Yahudi ya Nasrânî yahut Mecûsî yaparlar.”*
(B1385 Buhârî, Cenâiz, 92)
(عَنْ أَبِى هُرَيْرَةَ (رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ) قَالَ قَالَ النَّبِيُّ (صَلَّى اللَّهُ لَلَيْهِ وَ سَلَّم) ْ)
“كُلُّ مَوْلُودٍ يُولَدُ عَلَى الْفِطْرَةِ، فَأَبَوَاهُ يُهَوِّدَانِهِ أَوْ يُنَصِّرَانِهِ أَوْ يُمَجِّسَانِهِ.)

Malum olduğu üzere  bir insan herhangi bir sorunundan dolayı psikoloğa gittiğinde psikoloğun ilk yaptığı şey o danışanının çocukluk dönemine inmek oluyor; çünkü çocukluk döneminde atılan  yanlış bir tohum,  yıllar sonra yıkılması mümkün olmayan koskoca ağaca dönüşüyor. 
Bundan dolayı anne ve baba, çocuklarının  BİLİNÇALTINA ATILAN TOHUMLARA çok dikkat etmek zorundalar. 
 Maalesef birçok anne-baba çocuğunu susturmak için eline telefonu veriyor. Çocuğun izlediği çizgi filmlerin animasyonların büyük bir çoğunluğu hep yanlış tohum. Ondan sonra da “Benim çocuğum niye böyle oldu?” şeklinde sızlanmalar… Kendi elleriyle yaptığının  farkında bile değil. 
 Biliyorsunuz dünyanın tv ve sosyal medya ağlarının %95’i Yahudilerin elinde. (Gazze konsun da görüyorsunuz.) Sen çocuğunun eline telefonu verdiğin anda “Ey Yahudi, buyur çocuğumu sen eğit.” demek istiyorsun.
 Ondan sonra tilkinin sürekli “Tavuklara özgürlük.” diye bağırmasını bizim tavuklar da “Gerçekten özgürlük.” diye anlıyorlar.
Gazeteci Mahmut Bıyıklı birkaç yıl önce Kudüs’e gittiğinde İsrailli bir akademisyenle tanışıyor.  Uzmanlık sahasının “Türkiye’deki ders  kitaplarının bir ekip olarak incelenmesi ve raporlar tutulması.” olduğunu söylüyor.  Bizim gazeteci niçin bunu yaptıklarını sorduğunda “Gelecekte Türkiye ile ilgili nasıl bir sosyoloji ile karşılaşacaklarını bilmeyi amaçladıklarını. Bu konunun Türkiye İsrail açısından çok önemli olduğunu.”  cevabını alıyor.
Mahmut Bıyıklı, bu bilginin devamında Prof. Dr. Hüsrev Hatemi’nin şu hatırasını da Hatemi’nin ağzından anlatıyor: “Bir arkadaşla İnci Sineması’na gitmiştik. O yıllarda, film başlamadan önce ‘dünya haberleri’ gösterilirdi. Bu haberler sırasında, İsrail askerlerinin bir Mısır tankını, içerdeki ölü Mısırlılarla birlikte ele geçirdikleri ve ellerindeki İsrail bayrağını açarak tank üzerine çıktıkları gösterildi.
Salondaki alkış gürültüsü kulaklarımdan hâlâ gitmiyor. Haberler bitip asıl film beklenirken, yanımdaki arkadaşa bu sahneyi niye alkışladığını sordum. Günümüzde tanınmış bir doktor olan bu kişi, ‘Yok artık, bir de Arapları mı tutuyorsun’ demez mi?”
Evet artık Türkiye gibi halkının yüzde doksan dokuzunun Müslüman olduğu bir ülkede Siyonist seviciler kamuoyu baskısı oluşturup aleni olarak Filistin’e karşı İsrail’i destekleyebiliyor. 
Arap karşıtlığı üzerinden inşa edilen bu toprakların ruhundan uzak islamsız ve insafsız milliyetçilik maalesef taban bulmuş. 
Özellikle gençler Araplara karşı Siyonistleri gururla savunuyor. Bu çocuklar da bir günde ortaya çıkmadı.   Tarih şuuru coğrafya bilinci din duygusu ve insan sevgisi veremediğimiz her genç bize karşı düşmanın bayrağını sallandırıyor.”
Yahudiler, çocuklarının bilinçaltını ninnilerle şekillendirmeye başlıyorlar...

Sizlerle çok önemli bir youtube kanalı paylaşıyorum. Lütfen bakalım ve whatsapp gruplarında annelere ulaştıralım. Milyonlarca evladımız bu kanalı izliyor!

Çocuklarımızı bunlar büyütüyor.

https://www.instagram.com/p/C9wrPu_oZWB/?igsh=MTc1MWpibGJ2NGtvYQ==

Çocuklarımız neden dijitale bağımlıymış gelin bakalım

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.